Corporate Finance

Autonome groei door markt-, product- of assortimentsontwikkeling en een bedrijfsovername zijn beproefde methodes om in de hoogte en/of breedte te groeien.
Het tijdig inzetten van opvolgingstrajecten of management buy out/in kan ook een optie zijn om geen groei verloren te laten gaan.

Het financieren van de hiervoor vereiste investeringen of sec het actualiseren van de lopende financierings-structuur aan de huidige ontwikkelingsfase van uw onderneming, is van belang voor 'verzilveren' van groeikansen.

Alleen hoe komt u tot de goede keuze welk pad u inslaat?

Ik heb ruime corporate ervaring en heb actuele kennis om samen met u het palet aan opties te beoordelen.
U krijgt inzicht in de impact van elk van deze opties op de ontwikkeling van uw onderneming zodat u overzicht houdt en een afgewogen en te realiseren keuze kunt maken.

Voor de financiering daarvan heb ik uitstekende contacten met financiers, zoals banken, private equity, crowdfunding, etc.,. Door hen te voorzien van een helder, to-the-point financieringsmemorandum, heeft u sneller uitsluitsel over de financierbaarheid. En een betere onderhandelingspositie wat gegarandeerd leidt tot lagere kosten.